9.10.10

Oxι,αρκετά !!



Γύρος της κοροϊδίας (τώρα ειδικά που έρχονται και εκλογές)

1.Δρόμοι γεμάτοι λακούβες,κακοτεχνίες,παγίδες εγκληματικές παραμονεύουν σε κάθε διαδρομή!
Σε περίπτωση βροχής,εκείνες γεμίζουν και δε διακρίνονται!
Αν γνωρίζεις το δρόμο καλά,φροντίζεις να θυμάσαι το σημείο,αν τυγχάνει να είναι κάτι καινούργιο,πρωτόγνωρο,τότε φόρα πανοπλία και να εύχεσαι να γλιτώσεις με απλά κατάγματα σε περίπτωση ελεύθερης πτώσης από ποδήλατο ή μηχανάκι!Αν πάλι οδηγείς αυτοκίνητο,γίνεσαι ο καλύτερος φίλος στα συνεργεία και στις αντιπροσωπείες!

2.Ούτε ίχνος δένδρου κατά μήκος των δρόμων,όλα τσιμέντο και πεζοδρόμιο!
Ε,βέβαια μη χαλάσει το πράσινο χρώμα την αισθητική της πόλης!

3.Ελληνάρες:επιθετική οδήγηση,μόνιμα εκνευρισμένοι και ποτέ δεν παραδέχονται το λάθος τους.
4.Μεγάλος βαθμός επικινδυνότητας στους δρόμους,πάρα πολλοί οδηγοί χρησιμοποιούν παράλληλα το κινητό!!
5.Σταθερή αξία:περιπολικά,μηχανές αραγμένες στη σειρά,με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η διέλευση των πεζών από εκείνο το σημείο!

Προτιμούμε να ακολουθήσουμε τις δικές μας κλασσικές ριψοκίνδυνες διαδρομές,αφού η επιθυμία για αλλαγή δε μένει μόνο σε μια υποτυπώδη εκδήλωση λίγων ωρών μιας μόνο ημέρας!
Αξίζει σε όλους μας κάτι καλύτερο,ποιότητα ζωής που διεκδικείται με την πάροδο του χρόνου......................


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάμε κακλαmoney...άλλωστε κι αυτός μας αγαπάει και το αποδεικνύει!Βλέπεις σε πολιτισμένους τόπους,σκυθρωπούς ποδηλάτες,που κυλάνε τα ωραία ποδήλατά τους πάνω στους βαρετούς ατελείωτους ποδηλατόδρομους.Δεν υπάρχει κάτι να τους ξυπνήσει καθώς πηγαίνουν πρωί στη δουλειά.Ε Λ Ε ΟΣ !Ζωή κι αυτή...Ενω στην κακλάμανland το πράμα έχει πολύ αδρεναλίνη.Λακούβες,καυσαέριο,έλλειψη σεβασμου,άγχος,νεύρα,αυτοκίνητα με σουμάχερ,με μακιγιέζ,με ξεχασμένους απ'το χάρο,τηλεφωνήτριες,μηχανάκια με καμικάζι αυτοκτονίας για μια πίτσα,πολλά ντεσιμπελ,δίχρονα που ξερνάνε καμμένο λάδι,μπουκωμένα λεωφορεία και ταξι και μπάτσοι ότι ναναι μας κρατάνε σε μία κατάσταση που μόνο downhill απ'το Εβερεστ με κούρσα θα είχε να ζηλέψει...Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι ! ! !κακλαμούνι δαγκωτό

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η πόλη είναι εχθρική στον ασυμβίβαστο, στον αντικομφορμιστή...σε αυτόν που είναι επιλογή του να είναι πιο ελεύθερος, ζωντανός, αεικίνητος στο χρόνο, κινούμενος απλά με το ποδήλατό του, χωρίς να προσρμόζεται στην κουλτούρα του αυτοκινήτου, της αποξένωσης και της εύκολης ζωής. Και ο προγούμενος ή θα πρέπει να προσρμοστεί καταπιέζοντας τα συναισθήματά του ή θα πρέπει να αφήσει αυτή την πόλη, εξάλλου η αλλάγη που οραματίζεται είναι μονάχα στα όνειρά του...
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΤΑΛΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!Ενημερωθείτε για την βόλτα της Παρασκευής (FREEDAY) από εδώ:
http://www.facebook.com/group.php?gid=49283986544&v=wall#!/group.php?gid=49283986544&v=info

Ptah

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτήν την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στην καθημερινότητα της πόλης. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να μπορεί κανείς να εκτιμησει καταστάσεις με όσο γίνεται καθαρότερη σκέψη, ανεπηρέαστος από το όγκο της πληροφορίας που δέχεται, από την εικόνα που προωθείται. Διάλεξα την εύκολη λύση φυγής από την πόλη για ένα πιο ανθρώπινο αύριο, αλλά για το σήμερα της πόλης και παντού φυσικά είμαι μαζί σου "νοητά". (έκανε και ρίμα!). Αγάπη και Μυαλό. Ιωάννης

Ανώνυμος είπε...

Ανατρέχω σε ένα σχόλιο που είχα γράψει κάπου αλλού και νομίζω αξίζει να ξαναειπωθεί:Οι κοινωνικο-οικονομικές εξελίξεις είναι τέτοιες που ο κόσμος δε την παλεύει ή δε μπορεί να παλέψει για να μην επωμιστεί τις ευθύνες,με αποτέλεσμα να κλείνετε στο μικροκοσμό του,να γίνεται δογματικός και να τρελαίνεται!
Οι νέοι,όχι μόνο,όλοι μας, έχουμε γαλουχηθεί με την νοοτροπία του Νεοέλληνα “Εγώ είμαι και άλλος Κανένας” (π.χ βλέπε επιθετική οδηγική συμπεριφορά στους δρόμους,αυτοκίνητο ή μηχανάκι).Οπότε για να αλλάξει όλη αυτή η ιδιοσυγκρασία του ατόμου χρειάζεται υπομονή.Μη ξεχνάμε οτι ο νέος αρχίζει να σχηματίζει δική του γνώμη (όσο μπορεί),μετά τα 19 του χρόνια,όταν απαγκιστρώνεται από τα μονόπλευρα ‘πλοκάμια’ του σχολείου.
Προσωπικά,με χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπω κόσμο με ποδήλατα,έστω και αν αυτή η βόλτα τους περιορίζεται μόνο στις ποδηλατοβόλτες!Τουλάχιστον σηκώθηκαν από τον καναπέ και έκαναν το Βήμα!Ισως για εκείνους αυτή η λιγοστή προσπάθεια να αποτελεί άθλο!Επίσης, ενθαρρυντικό είναι οτι όπου και να πας, συναντάς καθ’οδόν έναν ποδηλάτη σίγουρα,ενώ παλιά δεν υπήρχε σαν γεγονός!
Υποδομή εσωτερική το βασικότερο!!

The Ba$$man